Booking

Vil du ha levende musikk som svinger til bryllupet, firmafesten eller julebordet?

Askim Storband kan skreddersy musikk til ditt behov og gjør alt for å skape god stemning dersom du skal arrangere et 40-års, 50-års eller 60-års lag, bryllup, julebord, sommeravslutning eller en annen fest eller event for firmaet.

Vi har et stort og variert repertoar som spenner fra de svingende 30-40 åras big band med Glenn Miller og Duke Ellington via Count Basie, Stan Kenton og Sammy Nestico til dagens pop og rock. Vi har swing, sambaer, bossaer, blues, pop, rock, valser og til og med en tango eller to hvis det skulle friste.

Vil du ha sang av høy kvalitet har vi også flere dyktige vokalister i vår stall. De behersker alt i fra rolige ballader til svingende Tom Jones, Michael Bublé, Ella Fitzgerald og Frank Sinatra.

Askim storband har base i Askim, Indre Østfold og har stor geografisk rekkevidde. Listen over steder vi har underholdt inkluderer steder i Østfold, Oslo, Akershus, Vestfold, Buskerud. Med beliggenhet tett på svenskegrensen har vi også hatt hyggelige spilleoppdrag i Sverige og Värmland.

Kontakt en av våre bookingansvarlige for mer info om bandet, tilgjengelighet og priser:

Navn Mob E-post
Solveig Reiten 99596896 booking(at)askimstorband.no
Sigurd Slembe 91751338 booking(at)askimstorband.no

Du kan også sende din forespørsel nedenfor og vi vil svare deg.